VOORWOORD

En dan is het 2022. Een jaar waarin digitalisering voor veel bedrijven een belangrijk focuspunt blijft, mede ingegeven door de externe omstandigheden, waardoor we onze manier van samenwerken moeten herijken. Maar ook uit efficiency, je concurrentiepositie en niet op de laatste plaats onze verantwoordelijkheid voor duurzaamheid.
Met deze Inspiratie Update geven we een kijkje in de wereld van digitalisering, zoals die wordt vormgegeven door de digitaal specialisten van het Yellow Cubes-netwerk. Of het nu gaat om digitalisering rondom procesmanagement, HRM, finance en marketing, of de laatste ontwikkelingen op het gebied van artificial intelligence, cryptovaluta, NFT’s en de metaverse.

Mocht je geïnspireerd raken om voor jouw bedrijf aan de slag te gaan met digitalisering, weet dan dat er lokaal, regionaal en landelijk initiatieven vanuit de overheid zijn om je met kennis en middelen (lees: financiële ondersteuning) bij te staan. Neem gerust contact met ons op als je hier interesse in hebt, wij brengen je graag vrijblijvend in contact met de juiste functionarissen en digitaal specialisten.

Veel leesplezier,

Michiel & Thibault

Home
Contact
Aanmelden