SyncBee en Animation Agency
Animation Agency legt de revolutionaire IAM-oplossing van SyncBee eenvoudig uit
 Dit is SyncBee 
Identity management en governance oplossingen voor organisaties

SyncBee automatiseert het beheer van user accounts en toegangsrechten in een netwerk. Daardoor hebben de juiste personen, op het juiste moment, toegang tot de juiste systemen. Bij het toevoegen of wijzigen van gegevens van een medewerker verzorgt SyncBee de synchronisatie in alle systemen in de organisatie. Snel, foutloos en probleemloos.

Cyberhacking, datalekken en privacy schendingen: er verschijnen steeds vaker artikelen, films en boeken over de gevaren van digitalisering. Deze verhalen laten zien dat we steeds vaker de grip op onze systemen en data verliezen – en dat we hier bang voor zijn. En die angst wordt gevoed door talloze praktijkvoorbeelden waarin het mis gaat.

Er zijn bedrijven die dit probleem proberen op te lossen door koppelingen te maken tussen deelsystemen, zodat medewerkers niet alles handmatig hoeven door te voeren. Maar deze koppelingen moeten per deelsysteem worden geschreven en zijn niet dynamisch: voor elk nieuw deelsysteem moet opnieuw een koppeling worden geschreven.

Met SyncBee kan dat anders – en veel beter. De intelligente broker die zij hebben ontwikkeld is gekoppeld aan alle mogelijke deelsystemen (denk aan AFAS, Active Directory en HIX). Deelsystemen kunnen nu naar wens als een plug-and-play systeem met de broker worden gekoppeld. 

Met de software van SyncBee bespaar je personeelskosten, verklein je de kans op datalekken en voldoe je op dit gebied aan de wet- en regelgeving. Maar het geeft je vooral de controle terug: je hebt inzicht in welke medewerkers toegang hebben tot welke systemen.

“Met SyncBee heb je meer inzicht, minder kosten en minder risico. Wij maken Identity Access Management weer eenvoudig.” 

Nick Hegeman
co-founder bij SyncBee
SyncBee & Animation Agency  
Het moeilijke makkelijk uitgelegd

Het valt soms niet mee: een digitale oplossing uitleggen. Daar had SyncBee ook last van. Daardoor is binnen het Yellow Cubes-netwerk een mooie samenwerking ontstaan. SyncBee vroeg Animation Agency een animatiefilm te maken om hun digitale oplossing eenvoudig uit te leggen.

Thibault van der Laan, eigenaar van Animation Agency: “We hebben de visuele identiteit doorontwikkeld. De simpele vormen en lijnen zorgden we ervoor dat we de software eenvoudig konden toelichten. Met behulp van illustraties boeien we de kijker, zonder deze af te leiden met veel details. Zo leggen we ook de focus op de gebruiksvriendelijkheid van het systeem, terwijl we laten zien dat het een krachtige tool is om toegangsrechten mee te beheren.”

"Een geweldige samenwerking met een fantastisch eindproduct. Animation Agency heeft de  presentatie van ons product naar een hoger niveau getild. Ze wisten het helder en met simpele taal uit te leggen", aldus Nick Hegeman van SyncBee.

Thibault van de Laan
Eigenaar Animation Agency
Home
Contact
Aanmelden